En mann og en kvinne som ser på en bærbar datamaskin

eBehandling

eBehandling er veiledet internettbehandling til deg som sliter med panikklidelse, sosial angst eller depresjon. Kommunikasjon med behandleren skjer via skriftlige meldinger. Fra april 2024 ble nye behandlingsprogram for panikklidelse og sosial angst lansert i Helse Vest. I tillegg endret behandlingen navn fra eMeistring til eBehandling.

Logg på

Pålogging for pasienter i behandling

Pålogging for pasienter i behandling - Youwell

Hva er eBehandling?

eBehandling er veiledet internettbehandling som inneholder de samme elementene som ordinær kognitiv atferdsterapi med behandler i poliklinikk. SUS kan tilby den til deg som bor i Sør-Rogaland.

  • Behandlingen varer inntil 12 uker. 
  • Behandlingen er nettbasert, og du får ukentlig kontakt med behandler via meldinger i programmet. 
  • Behandlingen er inndelt i kapittel med tekst du skal lese og oppgaver du skal gjøre. 
Med internettbehandling slipper du reisevei til behandlingen, og du får mulighet til å jobbe med behandlingen når det passer best for deg. Du kan selv ta direkte kontakt med eBehandling. Du trenger ikke henvisning fra fastlegen. Vi anbefaler at du leser informasjonen du finner under «Behandlingsprogrammene» før du starter med eBehandling. Der finner du også første modul i hvert av behandlingsprogrammene.
 

eBehandling i Helse Stavanger er lokalisert ved Sola DPS.

Behandlingsprogrammene

eBehandling bygger på kognitiv atferdsterapi, som har vist seg å være effektiv behandling av depresjon og angstlidelser.

Les mer om behandlingsprogrammene her (helsebergen.no)
trykker på ipad
Sist oppdatert 25.04.2024