Nye Stavanger universitetssjukehus

Vi bygger nytt universitetssjukehus som skal tas i bruk i 2025.  Alle somatiske senger, akuttfunksjoner og nødvendige støttefunksjoner flyttes til Ullandhaug. Det blir fortsatt drift på Våland.

​​​

• Bilde av nytt sykehus på Ullandhaug.
    14. juni 2023
    Plan for innflytting i nytt sykehus

Stavanger universitetssjukehus tar sikte på å ønske første pasient velkommen på nytt sykehus i mai 2025. Flere medarbeidere vil ha sin første arbeidsdag på Ullandhaug allerede i starten av 2024.

• SAR Queen helikopter i luften.
    7. juni 2023
    Prøvelanding med SAR Queen på Nye SUS

Tirsdag 13. juni gjennomføres prøvelanding med redningshelikopteret SAR Queen AW101 på Ullandhaug.

• SUS-debatt.png
    6. februar 2023
    SUS debatt: Hvordan sikrer vi nok helsepersonell?

Tirsdag 7. mars går den første SUS debatt av stabelen på Sølvberget i Stavanger. Temaet er hvordan vi skal beholde og rekruttere helsepersonell i sykehus og kommuner.

Hvordan bygge framtidens sykehus

Hvordan planlegge et sykehus som skal fungere godt både den dagen det åpner, men også førti år fram i tid?
Se hele filmen her
Sykehusillustrasjon
  • Entrepriser

Entrepriseinndeling for Nye SUS er gjort på grunnlag av en omfattende prosess i perioden fra og med august 2016 til og med september 2017.

• Aktuelle styresaker

Aktuelle styresaker fra styret i Helse Vest HF som omhandler Nye SUS og Nye SUS Organisasjonsutvikling.

• Prosjektorganisasjon

Styret i Helse Stavanger HF eier prosjektet, og administrerende direktør er byggherre.

Sist oppdatert 04.09.2023