Chem-Con AS får kontrakt med nye Stavanger universitetssjukehus

Chem-Con AS skal levere membranplater og fliser til ulike våtrom i alle hovedbyggene på nye SUS. Kontrakten har en verdi på 5,4 millioner kroner inkludert mva.

Publisert 21.09.2020
Sist oppdatert 05.09.2022

Kontrakt til Chem-Con

Fra venstre; Espen Oseberg Hansen, jurist anskaffelser nye SUS, Ingvald Torbjørn Tharaldsen, byggeleder nye SUS, Erling Pettersen, daglig leder Chem-Con, Lars Egil Borsheim, prosjektleder bygg Nye SUS og Sigurd Sirevåg, prosjektleder Chem-Con.

- Dette er et flott oppdrag og vi ser frem til å komme i gang. Nå skal vi planlegge arbeidene nøye, sammen med prosjektorganisasjonen for nye SUS, sier daglig leder Erling Pettersen i Chem-Con AS.

Sandnesselskapet som holder til på Lura på Forus øst har 23 ansatte og kommer i snitt til å ha 4 medarbeidere med på oppdraget med nye SUS.

- Vi skal levere flisearbeider og membranplater til en rekke ulike mindre våtrom på nye SUS. Det gjelder dusjrom, ansattbad, kantine med kjøkken og oppvask, for å nevne noe. Målet vårt er at de som skal jobbe i det nye universitetssykehuset skal ha gode arbeidsforhold, sier Pettersen.

Chem-Con har tidligere levert til både Stavanger konserthus og Stavanger svømmehall. Selskapet leverer både til proff- og privatmarkedet.

- Arbeidene med nye SUS holder plan og fremdrift, og det ligger an til at Chem-Con vil kunne starte sine arbeider her på byggeplassen i begynnelsen av 2022, sier Lars Egil Borsheim, prosjektleder bygg for nye SUS.

- Bad og dusjrom for ansatte på SUS er viktige rom. Vi jobber for at så mange som mulig skal kunne ha gode fasiliteter når de velger å gå, løpe eller sykle til jobb. I tillegg er det også andre behov som gjør at dette skal være på plass, sier prosjektdirektør for nye SUS, Kari Gro Johanson.

- Vi ser frem til at medarbeidere både i kantine og kjøkken får gode fasiliteter være fint for både drift og renhold. Nå ønsker vi Chem-Con velkommen inn det store teamet på byggeplassen, sier Johanson.