Barne- og ungdomspoliklinikken

Vi tar imot henvisninger på barn og unge i aldersgruppen 0-18 år fra Sør-Rogaland som har behov for utredning, behandling og oppfølging av spesialisthelsetjenesten. Vårt tilbud gjelder barn og unge med behov for spesialisthelsetjenester innen generell barnemedisin, hjertesykdommer, diabetes og vekstproblematikk, nyresykdommer, mage- og tarmsykdommer, nyfødtmedisin, epilepsi og andre nevrologiske sykdommer, og kreftsykdommer.

Lunge- og allergipoliklinikk

Lunge- og allergipoliklinikk er en integrert del av Barnepoliklinikken. Vi tar imot henvisninger på barn og unge i aldersgruppen 0-18 år fra Sør-Rogaland som har behov for utredning, behandling og oppfølging av spesialisthelsetjenesten. Vårt tilbud gjelder barn og unge som har behov for utredning, behandling og oppfølging i forhold til eksem, allergi, astma og andre kroniske lungesykdommer.  Vi gjør ulike undersøkelser og tester, og behandler barn/unge. Vi utfører også allergivaksinering.

Kontakt

Postadresse

Postboks 8100, 4068 Stavanger

Kontakt avdelingen via helsenorge.no

Slik finner du fram

Oppmøtested

Du finner oss i vestbygget på Våland i 1. etasje. Bruk inngang 5.

Har du behov for å endre tildelt time, kan du logge deg på helsenorge.no. Her kan du sende meldinger til din avdeling, du kan se timene til dine barn under 12 år og du kan se status på henvisningen din.

Besøkstider

  • I dag STENGT
  • Mandag 07:30 - 15:30
  • Tirsdag 07:30 - 15:30
  • Onsdag 07:30 - 15:30
  • Torsdag 07:30 - 15:30
  • Fredag 07:30 - 15:30
  • Lørdag STENGT
  • Søndag STENGT
En ambulanse utenfor inngang 5

Vestbygget, inngang 5

Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate 8, 4011 Stavanger

Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling, kan du ha rett på å få dekket nødvendige utgifter til reise. Pasientreiser koordinerer transport av pasienter til og fra behandling ved sykehuset. Hvis du har spørsmål, ta kontakt med oss på telefon 05515. Det finnes også nyttig informasjon på helsenorge.no.

Praktisk informasjon

​Dersom barnet har vært innlagt på sykehus i utlandet, eller det er mistanke om infeksjon med multiresistente bakterier (MRSA), er det viktig at vi får beskjed.

​Det trådløse nettverket er gratis for pasienter, pårørende og besøkende. ​​Se etter gjest.ihelse.net på din mobil eller datamaskin.

Slik får du tilgang

Koble deg til i nettleseren din. Nettverket heter gjest.ihelse.net. Du blir bedt om å legge inn mobilnummeret ditt. Du trenger ikke oppgi andre opplysninger enn det. Brukernavn og passord får du tilsendt som en tekstmelding. Tilgangen varer i 24 dager.

​Parkering for pasienter og pårørende ved barne- og ungdomsklinikken er den samme som for pasienter og pårørende ved resten av sykehuset. Pårørende ved barne- og ungdomsklinikken kan få redusert pris ved parkering utover tre dager.

​Dersom barnet har vært utsatt for vannkoppesmitte, eller har vannkopper, ber vi deg ta kontakt. Tildelt time må da utsettes.

Nyttig å vite om RS

Dette kan være nyttig å vite om RS-virus-infeksjon.
Les mer
Kyllevik og Øymar.