Stavanger DPS sengepost 1

Sengepostene i Stavanger DPS tilbyr kortere eller lengre behandlingsopphold og utredning av psykologiske, medisinske og psykososiale forhold i pasientens liv. Vi forbereder og gir oppfølging til utskrivingsklare pasienter på vei til et tilrettelagt bo-, miljø- og behandlingstilbud i kommunen.

Kontakt

Postadresse

Postboks 8100, 4068 Stavanger

Slik finner du fram

Oppmøtested

Adjunkt Hauglandsgate 34, 4022 Stavanger
Rett over veien for Stokka sykehjem

Adjunkt Hauglandsgate 34

Adjunkt Hauglandsgate 34, 4022 Stavanger

Praktisk informasjon

​Besøkstiden på sykehuset kan variere noe fra avdeling til avdeling, men de fleste har åpen besøkstid.

På noen avdelinger er det viktig å avtale besøk på forhånd, men ​​​​​​​​​de aller fleste avdelingene kan pasienter ta i mot besøk utenom anbefalte tider. Det viktigste er at du/dere gir beskjed på vaktrommet at dere er der.
Av hensyn til andre pasienter, er det fint om dere går ut av rommet, for eksempel til en av oppholdsstuene.  ​

Anbefalte besøkstider

Mandag til fredag: kl. 18.00-19.00
Lørdag og søndag: kl. 14.00-15.00​

​Vi reiser på tur hver onsdag rundt om i Rogaland. Vi har med oss lunsj og noe varmt og drikke. Du har ansvar for lunsjen selv.
Vi går i ca 45 min, har lunsjpause, og går videre eller tilbake i 45min. Vi legger til rette for at hvert enkeltes behov skal ivaretas. 
Onsdag kl. 10:30 - 14:30

​Gymsalen er tilgjengelig for hele huset, den er i hovedsak alltid ledig om kvelden, men også på dagtid utenom oppsatte tider.
Her kan man gjøre ulike ballspill, landhockey, badminton. Vi har også utstyr for slyngetrening, yogamatter og baller. Stepkasse og vekter, og en ribbevegg, mulighet for musikk, med mer!

​Det trådløse nettverket er gratis for pasienter, pårørende og besøkende. ​​Se etter gjest.ihelse.net på din mobil eller datamaskin.

Slik får du tilgang

Koble deg til i nettleseren din. Nettverket heter gjest.ihelse.net. Du blir bedt om å legge inn mobilnummeret ditt. Du trenger ikke oppgi andre opplysninger enn det. Brukernavn og passord får du tilsendt som en tekstmelding. Tilgangen varer i 24 dager.

​Åpen gruppe, som foregår i kunst og aktivitetsrom i 4. etasje på huset.
I et kunstterapeutisk forløp åpner enn opp for uttrykk og dialog.
Fredag kl. 10 – 11:45

​Stavanger DPS har parkering for besøkende utenfor bygget.

​Åpen gruppe på Solborg FHS, her kan du gjøre ønsket aktivitet i bassenget. Det er krevd fra vaktmester på folkehøyskolen at man dusjer før svømmingen, dette er av hygieniske årsaker. 
Fredag kl. 09:45 - 11-15