Bemanningssenteret

Bemanningssenteret er en avdeling på Stavanger universitetssjukehus. Vi skal bidra til å bemanne avdelinger med sykepleiere og helsefagarbeidere når sykdom eller annet bemanningsbehov oppstår. Vi har behov for sykepleiere og helsefagarbeidere som ønsker høy grad av faglig utvikling og liker varierte utfordringer. Vi ønsker å ansette tilpasningsdyktige sykepleiere, spesialsykepleiere og helsefagarbeidere som ønsker å jobbe i 100 prosent fast stilling eller i deltidsstillinger. Hos oss får du en unik mulighet til å bli kjent med mange avdelinger på SUS.

Å jobbe i bemanningssenteret

  • Som sykepleier, spesialsykepleier eller helsefagarbeider hos oss får du mulighet til å arbeide ved ulike avdelinger ved sykehuset. Du vil få god opplæring på hver enkelt avdeling du skal jobbe på. 
  • Du til få tilpasset årsturnus. Da vet du når du skal jobbe for et helt år, og dette gir forutsigbarhet. 
  • Du har faste vakter ved ulike avdelinger. Her vil du oppleve å bli inkludert i et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø på SUS. 
  • Vi tilbyr et funksjonstillegg på kr 20 000,- i året i tillegg til tarifflønn. Dette er en kompensasjon for at du tilbyr din fleksibilitet til å jobbe på ulike avdelinger. 
  • Vi tilbyr 100 prosent faste stillinger. Har du en deltidsstilling på en annen avdeling på sykehuset, kan du i tillegg få en deltidsstilling i bemanningssenteret slik at du oppnår 100 prosent stilling.

Hva ser vi etter?

  • Du som gir god omsorg til pasienter og pårørende
  • Du som liker å samarbeide
  • Du som liker varierte utfordringer
  • Du som er tilpasningsdyktig og fleksibel
 
Er du utdannet sykepleier og ikke har jobbet på et sykehus på noen år? Ta kontakt! Du får god opplæring på avdelingene du skal arbeide på som kan gi deg trygghet i rollen som sykepleier på sykehus.
 
Velg bemanningssenteret som din fremtidige arbeidsgiver!

Kontakt
Leder: Tove Gunvor Iversen
Mobil: 906 84 312
Besøksadresse: Gartnerveien 4, 2. etasje.

Innleid personell

Hos oss blir leie av personell administrert av bemanningssenteret.

All innleie av helsepersonell og merkantilt personell er regulert av nasjonale rammeavtaler. HINAS er helseforetakenes innkjøpsselskap og koordinerer felles innkjøp​savtaler for alle helseforetak i Norge.​​

Statens autorisasjonskontor for helsepersonell

Skatteetaten

Hvordan er det å jobbe i bemanningssenteret?

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i bemanningssenteret? Her møter du sykepleierne Kristian Ken Morales og Rosine A. Karuhije Mukantwali.
Foto: sykepleier i gang

Jobb på SUS

Hos oss har du mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig! Vi tilbyr deg spennende og utfordrende arbeidsoppgaver innenfor mange fagområder. Og vi trenger kompetente og engasjerte medarbeidere for å nå visjonen om å fremme helse og livskvalitet.
Les mer om å jobbe på SUS
Tre sykepleiere smiler i en gang. Foto.
Sist oppdatert 28.05.2024