Kirurgisk bryst og endokrinologisk avdeling

Bryst-og endokrinkirurgisk poliklinikk er en del av Senter for dagkirurgi og brystdiagnostikk i Hillevåg.

Kontakt

Postadresse

Postboks 8100, 4068 Stavanger

Slik finner du fram

Oppmøtested

Bryst- og endokrinkirurgisk poliklinikk ligger i 2. etasje og operasjonsavdelingen ligger i 1. etasje.

Åpningstid: mandag–fredag kl. 08–15.

Murbygg med parkeringsplass. Foto.

Torgveien 21

Torgveien 21, 4016 Stavanger

Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling, kan du ha rett på å få dekket nødvendige utgifter til reise. Pasientreiser koordinerer transport av pasienter til og fra behandling ved sykehuset. Hvis du har spørsmål, ta kontakt med oss på telefon 05515. Det finnes også nyttig informasjon på helsenorge.no.

Praktisk informasjon

​Det trådløse nettverket er gratis for pasienter, pårørende og besøkende. ​​Se etter gjest.ihelse.net på din mobil eller datamaskin.

Slik får du tilgang

Koble deg til i nettleseren din. Nettverket heter gjest.ihelse.net. Du blir bedt om å legge inn mobilnummeret ditt. Du trenger ikke oppgi andre opplysninger enn det. Brukernavn og passord får du tilsendt som en tekstmelding. Tilgangen varer i 24 dager.

Dersom du ønsker å snakke med noen om hvordan du best kan håndtere dine helseutfordringer, tilbyr våre veiledere mulighet for samtale på telefon. Vi er også tilgjengelige for pårørende og foresatte.​

Kostnader

Samtalen er gratis.

Brystdiagnostisk senter

Brystdiagnostisk senter består av én enhet på SUS avdelig Hillevåg og to screeningsenheter, en på Stavanger sjukehus og en på Haugesund sjukehus.
Les mer om brystdiagnostisk senter
En kvinne som smiler og ser på en kvinne i et speil