Seksjon for klinisk ernæring

Kliniske ernæringsfysiologer gir ernæringsbehandling til pasienter på somatiske avdelinger etter henvisning fra lege. Vi kartlegger og vurderer ernæringsstatus og utarbeider individuell ernæringsplan for pasienter som har særskilte ernæringsbehov. Vi underviser også på diagnosespesifikke kurs for pasienter og pårørende.

Kontakt

Sekretær:

Postadresse

Postboks 8100, 4068 Stavanger

Slik finner du fram

Oppmøtested

Sjekk i innkallingsbrevet hvor du skal møte.

Østbygget

Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate 8, 4011 Stavanger

​Hvis du har time ved denne poliklinikken, har du mulighet til å sjekke inn digitalt – enten via mobil eller på en av automatene i velkomstområdet på SUS.

Du får du en SMS på dagen du har time med beskjed om registrere deg når du har ankommet sykehuset. Når du har ankommet sykehuset, registrerer du deg på mobilen din eller på automat i velkomstområdet. Da får du beskjed hvilken ventesone du skal gå til.

I ventesonen venter du til du får en ny SMS, som sier at behandleren din er klar til å ta imot deg. Du får beskjed om romnummer og kan gå dit. Etter timen kan du dra rett hjem, og betale når du får en SMS med beskjed om at fakturaen er klar – med Vipps eller faktura.

Hvis du ikke ønsker å betale på mobil, så kan du også betale med kort i automaten som står i velkomstområdet. Og hvis sykehuset ikke mottar betaling, sendes det til slutt faktura til deg.

Les mer om den digitale ordningen på https://helse-stavanger.no/om-oss/nyheter/pasienter-kan-registrere-ankomst-og-betale-elektronisk-helt-topp