Avdeling for immunologi og transfusjonsmedisin

Vi dekker behovet for blod og blodprodukter til pasienter i og utenfor sykehuset.

Kontakt

Postadresse

Postboks 8100, 4068 Stavanger

Slik finner du fram

Oppmøtested

Inngang 6

Østbygget

Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate 8, 4011 Stavanger

Det er flere busstopp langs med sykehusets område, både i Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate, Fylkeslege Ebbells gate og Ullandhaugveien.

Ved hovedinngangen, inngang 2, inngang 6 og i hovedinngangen ved Psykiatrisk divisjon står det sanntidsskjermer der du kan se når bussene kommer og går.

Nærmeste togstasjon er Paradis stasjon. Denne ligger om lag én kilometer fra hovedbygget.

Se Kolumbus eller Vy for ruter og rutetider.

Praktisk informasjon

​Det trådløse nettverket er gratis for pasienter, pårørende og besøkende. ​​Se etter gjest.ihelse.net på din mobil eller datamaskin.

Slik får du tilgang

Koble deg til i nettleseren din. Nettverket heter gjest.ihelse.net. Du blir bedt om å legge inn mobilnummeret ditt. Du trenger ikke oppgi andre opplysninger enn det. Brukernavn og passord får du tilsendt som en tekstmelding. Tilgangen varer i 24 dager.

Labnytt

 • 14. desember 2020
  Svangerskapsundersøkelse

  Husk korrekt Id-sikring og signatur på rekvisisjonen når du har tatt blodprøver i forbindelse med svangerskapsundersøkelse til Avd. for immunologi og transfusjonsmedisin.

 • 8. februar 2019
  Endring på svarrapporter fra avdeling for immunologi og transfusjonsmedisin

  «IIF» er nå påført  bak analysenavnet for å lettere se hvilken analysemetode som er utført.  Gjelder kun analyser som kan utføres ved bruk av to metoder.

 • 24. august 2018
  Hva menes med identifisering i forbindelse med prøvetaking

  Avdeling for immunologi og transfusjonsmedisin må avvise prøver som ikke er merket korrekt i henhold til Veileder for transfusjonstjenesten i Norge. Sikker identifisering av pasienten er det viktigste elementet i prøvetakingen. Hva betyr id...