Kjøkkenavdelingen

Vi har to kjøkken og driver tre kantiner.

Kjøkkenavdelingen ved Stavanger universitetssjukehus leverer smakfull, trygg og ernæringsriktig mat som fremmer helse og livskvalitet. Kjøkkenavdelingen er bygget opp rundt tre seksjoner; produksjonskjøkken, kantine og postkjøkken/buffé.

Produksjonskjøkkenet er lokalisert på Forus, mens postkjøkkenseksjonen drifter de små postkjøkkenene inne på de fleste avdelingene.

Kjøkkenet leverer måltider og kolonialvarer til avdelinger og pasienter. Det er også innført buffetservering ved enkelte avdelinger.

Det er et mål at våre måltider skal være smakfulle og næringsrike, og at alle spesielle ernæringsbehov skal ivaretas.

Kantinene serverer mat til pasienter, pårørende, ansatte og gjester. Vi tilbyr daglig stor salatbar, assorterte typer nystekte brød med forskjellige typer pålegg, samt to miniretter og middag.

Åpningstider Café Latter

Mandag-fredag: 10-13.50

Åpningstider Mattorget (hovedkantinen)

Mandag-fredag: 08.30-16.30                              
Lørdag: 10.00–16.00 
Søndag: 11.00–16.00

Kontakt

Postadresse

Postboks 8100, 4068 Stavanger

Slik finner du fram

Oppmøtested

Cafè Latter: 3. Etasje i F-bygget.
Mattorget (hovedkantinen): U-etasjen midt i Sydbygget, bruk hovedinngang.

Betongbygg med skyvedører i glass. Foto.

Jan Johnsens gate 12

Jan Johnsens gate 12

4011 Stavanger

Sydbygget

Gerd Ragna Bloch Thorsens gate 8, 4011 Stavanger